Turnkey projectinrichting

Hebt u een bestaand pand dat u gerenoveerd wilt hebben, of juist een nieuwbouwproject? Wij realiseren en begeleiden uw gehele project, van interieurbouw tot vloer- en raambekleding. Bij ons kunt u dus ook terecht voor wand-, vloer- en plafondafwerking tot aan een passend verlichtingsplan, wat een essentieel element is in uw interieur. Dit is wat onze turnkey projecten voor u kunnen betekenen.

Van Aagten Projectrealisatie werkt bij turnkey projecten volgens een aantal vaste criteria: advies, ontwerp, productie, logistiek, montage, oplevering en after sales.

Door jarenlange ervaring in begeleiding en adviseren zijn wij gespecialiseerd in onze branche. En doordat wij samenwerken met vaste partners, is de juiste expertise en knowhow in huis om van elk turnkey project een succes te maken. Met een vast aanspreekpunt en direct contact blijft alles helder en transparant, zowel voor ons als voor ú!

Turnkey projecten voor verschillende branches

Van Aagten Projectrealisatie richt zich op turnkey projecten voor verschillende sectoren en doelgroepen:

  • Zorg - Speciaal op maat gemaakt meubilair, een interieur inrichten wat totaal aangepast is. Aan alle aspecten wordt speciaal aandacht gegeven om aan alle eisen van een zorgvoorziening te voldoen, hierbij hoort natuurlijk een passend hygiëne plan.
  • Overheid - Een klantvriendelijk interieur welke past in het imago en de uitstraling van de desbetreffende sector.
  • Horeca - Doel is vaak om een ruimte zo praktisch mogelijk in te richten met dien verstande dat de ten doel gestelde uitstraling, sfeer en karakter behouden blijven.
  • Winkels - Elke winkel heeft behoefte aan een uniek concept. Hierbij zijn de juiste routing, specifieke eisen en oog voor detail van groot belang.
  • Kantoor - Voorop staat een prettige werkomgeving met een positieve uitstraling waar men zich prettig bij voelt. Bij de inrichting van uw kantoorruimte is ergonomie een zeer belangrijk speerpunt.
  • Onderwijs - Een goed uitgedachte leeromgeving waarbij de juiste sfeer wordt gecreëerd om zo het rendement van zowel de docenten als de leerlingen volledig te benutten.
  • Particulier - Ook voor (losse) particuliere projecten staan wij volledig open. Of het nu om een los component in uw interieur gaat of om een nieuwe maatwerk keuken, het is allemaal mogelijk.

Projectmeubilair

Het projectmeubilair dat u wilt opnemen in uw interieurontwerp wordt in de ontwerpfase van de projectrealisatie op een slimme wijze ingetekend. De praktische eigenschappen van uw projectmeubilair worden op maximale eisen afgesteld naar comfort, maar bijvoorbeeld ook naar stapelbaarheid.

Niet alleen het comfort maar ook de gewenste uitstraling van uw bedrijf wordt meegenomen in uw nieuwe projectmeubilair. De verschillende kwaliteiten, materialen en kosten worden door onze ontwerpers ingecalculeerd in het ontwerp van uw nieuwe bedrijfsinterieur.

 Knop contact

 

Bekijk onze projecten

Horeca

Horeca

Andere Projecten

Andere Projecten

Overheid

Overheid

Winkels

Winkels

Scholen

Scholen

Standbouw

Standbouw