Winkelinrichting

Een constante bewaking van een winkelformule is belangrijk; winkelformules moeten up-to-date blijven, mee gaan met de tijd en aansluiten op de doelgroep. Een belangrijk onderdeel van deze winkelformule is de inrichting. Winkelinrichtingen naar branchegespecialiseerde maatstaven en specifiek projectmeubilair is één van de specialismen van Van Aagten Projectrealisatie. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in welke branche de winkel zich bevindt. Het kan gaan om de complete inrichting, een stukje horecagelegenheid en/of kantoor in de winkel. Ook voor een nieuwe toonbank (maatwerk) kunt u bij ons terecht.

Wij zijn gespecialiseerd in totaalconcepten voor winkelinrichting. Routing, ruimtelijkheid, communicatie, presentatie en specifieke eisen op het gebied van ergonomie staan centraal in elk ontwerp. In een persoonlijk gesprek, bij u op locatie, wordt doorgenomen wat uw wensen zijn. Hierbij wordt direct duidelijk wat wel en niet kan en wat u van ons verwacht. Na dit gesprek gaan onze ontwerpers aan de slag en komen tot een concept ontwerp wat uiteindelijk resulteert in een definitief ontwerp.

De afgelopen jaren hebben wij verschillende winkelconcepten ontwikkeld voor o.a. Intratuin en Bike Totaal. Hiervoor heeft Van Aagten Projectrealisatie een aantal winkels door heel Nederland voorzien van een nieuwe inrichting.

Restylen of totaal concept

Heeft u een bestaande winkel welke u wilt restylen? Een pand dat u wilt renoveren en daarna wilt inrichten? Van Aagten Projectrealisatie staat voor u klaar. Wij nemen uw zorgen uit handen door onze persoonlijke benadering, de goed onderbouwde motivatie van het interieurontwerp en de eigentijdse visie op winkelinrichting. Wij beheersen alle aspecten voor de juiste uitvoering van uw project. 

Knop contact Knop bekijk onze projecten

Bekijk onze projecten

Bike Totaal

Bike Totaal

Pearl Izumi

Pearl Izumi

Shimano

Shimano

Intratuin

Intratuin